Участници

Каним предприемчиви и иновативни български мъже, лидери да споделят как с характер, знания, гордост и достойнство вървят по своя път напред и нагоре. 

на сцената:

Демиан Пинтос

Демиан Пинтос започва своята кариера във Филип Морис Интернешънъл преди повече от 10 години. Професионалната му кариера преминава през различни позиции в областта на маркетинга и управлението на бизнеса, като от 1 март 2023 г. е генерален мениджър на компанията в България.

Притежава магистърска степен по бизнес администрация (MBA) от IE Business School в Мадрид.

на сцената:

Иван Бърнев

Иван Бърнев завършва НАТФИЗ  със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ през 1996 г. в класа на проф. Стефан Данаилов.

Влиза в екипа на Младежкия театър, където дебютира с ролята на Пинокио в представление, поставено от Андрей Аврамов. Участва в телевизионното предаване „Хъшове“ в периода 1998 – 2000 г. Следват роли в театъра, по-важни от които са „Вечеря за тъпаци“, за която печели награда „Аскеер“ за изгряваща звезда през 2002 г., и „Полет над кукувиче гнездо“ на Александър Морфов, за която печели и „Аскеер“, и „Икар“ през 2011 г.

на сцената:

Група Молец

Кристиян Макаров и Юлиан Славчев се събират като дует през 2020-та, а към днешна дата, групата им – „Молец“  е популярна в цяла България. Идеята да се нарекат така всъщност идва от „молещ се човек“, което говори за споделената им вяра.

През 2023 г. двамата, преодоляха конкуренцията в престижните награди на БГ радио като грабнаха призовете за дует, дебют, видеоклип и текст.

 

online интервю:

Андрей Марков

Андрей Марков е мениджър и администратор в здравеопазването с повече от 30 годишен опит и съосновател и управител на Аджибадем Сити Клиник.

Бил е Финансов и Административен Директор на болница Св. Екатерина в продължение на 13 години и на Националния Център по Сърдечно – Съдови заболявания в продължение на 6 години.

Марков е Магистър по Бизнес Администрация и Мениджмънт от УНСС и е Бакалавър по Медицина. Той е специализирал в Института по Международно Здраве в Мичиганския Държавен Университет и има множество специализации по Здравно Управление и Администрация.

online интервю:

Д-р Николай Михайлов

Д-р Николай Михайлов е български лекар психиатър, политик и социален коментатор.

Роден е на 1 февруари 1946 г. в Добрич. Завършил е медицина и теология. Работи като психиатър, а след това като преподавател по психиатрия от 1996 до 1998 г. После преподава психология в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ и в Нов български университет.

Известно време се занимава с политика, но впоследствие се оттегля и става един от най-популярните анализатори на обществените явления в България от гледна точка на психологическата им страна.

online интервю:

Стефан Цанев

Стефан Цанев е български драматург, поет и писател.

През 1959 г. завършва журналистика в Софийския университет. През 1960 – 1965 г. учи драматургия в Московския киноинститут.

Автор е на стихове, на 30 драми, на публицистика и есета, на романа „Мравки и богове“, на 4-томната историческа сага „Български хроники“, както и на стихове и пиеси за деца.

Негови стихове са превеждани на всички европейски езици, на китайски, монголски, арабски и иврит, а пиесите му (най-вече „Последната нощ на Сократ“, „Другата смърт на Жанна д`Арк“) са играни в повече от 200 театъра в България и по света.

online интервю:

Стефан Командарев

Стефан Командарев е български кинорежисьор, продуцент и сценарист. Създател на игрални и документални филми.

Роден в София през 1966 г. Завършва френската езикова гимназия през 1985 г., Медицинската академия в София със специалност „медицина“ през 1993 г., а през 1998 г. – филмова и телевизионна режисура в Нов български университет. Завършва и филмово продуценство в EAVE.